dilluns, 2 de febrer del 2015

XERRADA SOBRE SEXUALITAT

Aquestes setmanes, l’infermera del centre, la Nines Agüero, està fent xerrades sobre la sexualitat a tots els grups de 3r d’ESO. En Pol Llubera, ens explica com va anar la del grup A el passat dimarts 27.

Primer de tot, l'enfermera de l'Institut Vicens Vives i treballadora del CAP Sta. Caterina, la Nines, s'ha presentat i ha parlat sobre els aspectes més importants de la sexualitat i ha comentat algunes de les principals preocupacions dels joves. A continuació, ha respost les preguntes que uns dies abans nosaltres li vàrem escriure anònimament a l’hora de Tutoria.


Aquesta xerrada ens ha servit per aprendre coses que no sabíem, i per conscienciar-nos del que està bé i del que no, tant abans de l’acte, durant i després. Com que és un tema del qual no estem acostumats que ens parlin, sovint ens fa riure, però és un assumpte molt important a la nostra edat.

Per acabar, m'agradaria recordar un consell que ens va donar la Nines: sempre que tinguem un dubte sobre el tema de la sexualitat, seria bo parlar-ne amb els amics, la família, o amb altres persones de confiança.

Pol Llubera
Alumne de 3r A