dimarts, 17 de febrer del 2015

PARTICIPEM AL VI CONGRÉS D'IMPULS A LA INVESTIGACIÓ EN JOVES

Aquest cap de setmana passat, set alumnes de 2n de Batxillerat Internacional del nostre centre hem tingut l'oportunitat de presentar les nostres monografies al VI Congrés d'Impuls a la Investigació en Joves, organitzat per l'Institut Cardenal de Mendoza de la ciutat de Burgos.

En aquest congrés hem coincidit amb alumnes que cursen el Batxillerat Internacional a d'altres instituts públics de ciutats com Vigo, Osca, Múrcia, Madria o Gijón.

Divendres van començar aquestes jornades amb una conferència del divulgador científic Carlos Briones, astròleg reconegut. La ponència plantejava la possibilitat de ser de "lletres" i de "ciències" alhora. Tot seguit, van començar les exposicions dels diferents treballs, i aquesta part del congrés es va allargar fins dissabte.

També vam participar d'altres activitats, com un còctel de benvinguda, un sopar i una visita cultural als jaciments d'Atapuerca.

Com podem comprovar, va ser un cap de setmana ben interessant i atapeït... i el dilluns, de nou, vam tocar començar les classes de l'INS Jaume Vicens Vives a primera hora del matí.

Text: Andrea Franch, Pau Matarrodona, Pol Mestres, Núria Planes, Guillem Ramírez, Lluc Solés i Adam Teixidó.
Alumnes de 2n A de Batxillerat