divendres, 27 de febrer del 2015

3ª JORNADA D'INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES I PROJECTES EDUCATIUS

Els dies 20 i 21 de febrer de 2015 va tenir lloc a l’escola La Salle de Girona la 3ª Jornada d’intercanvi d’experiències i projectes educatius.

Van inaugurar-la el Dr. David Brusi, delegat del rector per a l’acció preuniversitària de la UdG; el Sr Albert Bayot, director dels Serveis Territorials a Girona; i la Sra. Isabel Muradàs, tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona.

La Sra. Montserrat  Montagut, Cap del Servei de Llengües Estrangeres de la Generalitat de Catalunya, ens va explicar quin és el tractament actual i futur de les llengües a casa nostra, seguidament companyes de l’Institut S. Sobrequés i l’Escola Verd ens varen presentar llurs experiències i, per últim, va tenir lloc l’actuació musical de sis guitarristes del nostre centre, juntament amb alumnes de l’INS Sobrequés.

L’endemà, dissabte, quatre grups van presentar les seves experiències i projectes, i en el primer es va parlar del projecte de diversitat del nostre centre: l’Integra. El van presentar la Paquita Bonany, la Marina Arrogante i la nostra directora, l’Anna Masós.


En els diferents grups de treball que es van crear hi vam trobar altres cares ben conegudes com la nostra tutora de l’Aula d’Acollida, l’Antònia Vilaplana, o l’exprofessora del centre Georgina Gifreu.

De les diferents i interessants experiències exposades, podem citar, com exemples, la Sala de la Llum de l’escola Bressol Baldufa (Taialà); Som d’arreu de l’escola Cassià Costal,; Anem a visitar (Girona) de la FEDAC de Pont Major; o  la Catedral per l’escola Bell-lloc del Pla.

Dolors Falgàs
Psicopedagoga de l’INS Jaume Vicens Vives