dimarts, 28 d’abril del 2015

SEGONA FASE DEL FEM MATES

El passat dissabte 25 d’abril, es va celebrar la 2a fase del Fem Mates, amb la participació de diferents alumnes de 1r i 2n d’ESO del nostre institut: l’Oriol Campos, la Maria Fernández, la Joana Gieré i en Jan Quintana (1r d’ESO); i l’Anna Barea, l’Arnau Lleixà, la Lídia Boyle i en Sergi Esturi (2n d’ESO).

Aquesta fase va tenir dues parts. En la primera, celebrada al CEIP Verd, es va realitzar la prova individuals dels alumnes de 6è de Primària i de 1r i 2n d’ESO. Posteriorment, a mig matí van fer una gimcana en grup per Girona.

La segona part es va fer al nostre centre, l’INS Jaume Vicens Vives. Va començar amb un espectacle matemàtic titulat “Les matemàtiques i la música a través de la guitarra”, a càrrec de Pilar Peraferrer, professora de guitarra del Conservatori de Música de Girona, i Mai Altarriba, mestra del CEIP Verd.

Finalment, es va fer l’entrega de premis, en la qual van resultar guanyadors alumnes nostres: la Maria Fernández i l’Oriol Campos de 1r d’ESO, i la Lídia Boyle i en Sergi Esturi de 2n. Els premis: passar a la fase final del 9 de maig a Vic, representant la província de Girona,  i una bossa amb obsequis.

Moltes felicitats als guanyadors i als participants!