dimarts, 21 d’abril del 2015

FEM DE NEOLÍTICS!

El dimarts 14 d’abril vam anar a visitar les coves prehistòriques de Serinyà i el Parc de la Draga de Banyoles.

A les coves de Serinyà vam estudiar el Paleolític. Al principi de la visita, les monitores Alba i Clara), ens van guiar cap a una sala on ens van passar un audiovisual sobre el paleolítics. També ens van dir aspectes sobre un arqueòleg que va descobrir unes 13 coves. Després vam entrar  en una de les coves i vam fer unes activitats molt divertides. Ens van separar en dos grups,  un va anar a observar i tocar materials que eren rèpliques de les prehistòriques amb materials d'ara que es feien servir abans, i l'altre grup anava a tirar en arc i a llançar la javelina.

Després, cap a les dotze, érem al parc de la Draga fent la segona etapa de la prehistòria, el Neolític. De la part teòrica ens van ensenyar la vida en aquella època i jaciments que es trobaven situats allà. Ens van deixar tocar un tronc de roure que tenia uns 4.000 anys! Cada vegada que ens explicaven alguna cosa anàvem a un lloc diferent reconstruït.

Ala part pràctica vam fer moltes activitats com, per exemple, construir una eina amb les nostres prèpies mans o veure com es feia el foc.

En conclusió, va ser un dia molt interesant!

Eva Parera

Alumna de 1r d’ESO B