dijous, 30 d’abril del 2015

ENTREGA DELS XXXIII PREMIS DE RECERCA JOVE

Després d’una brillantíssima trajectòria com estudiant de l’INS Jaume Vicens Vives, en José Andrés Ballester va rebre el Premi de Recerca Jove (PRJ) el dissabte 25 d’abril, a l’Auditori de Barcelona. El van acompanyar la directora del nostre institut, l’Anna Masós, i la professora Estefania Morant.

A l’acte es van distingir 72 alumnes i 11 centres d’ensenyament secundari pels seus treballs d’investigació científica, que elaboren estudiants de 3er i 4rt d’ESO, Batxillerat o cicles formatius de grau superior i mitjà conjuntament amb el professorat.

L'Estefania Morant, en José Andrés Ballester i l'Anna Masós

Durant l’acte de lliurament, celebrat a L’Auditori, el conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, va destacar que “cal continuar fomentant que l’interès per la descoberta sigui present a les nostres escoles” per assegurar que “Catalunya sigui forta en recerca”.

Els premis estan dotats amb 750 euros, en el cas dels alumnes, i 2.500 euros en el cas dels centres, que  destinen a equipament de biblioteques i material docent.

+ info a l’enllaç: