dilluns, 1 d’abril del 2019

Visitem la Cambra de Comerç!

El passat dijous 21 de març, els alumnes que cursem l’assignatura d’Economia de l’Empresa a primer de batxillerat vam fer una visita a la Cambra de Comerç de Girona.

Allà ens va rebre el director Eduard Torrent, el president Jaume Fàbrega i l’encarregat de comunicació, Gerard Bagué



Ens vam dirigir a l’elegant saló d’actes on ens van explicar la funció i funcionament de la Cambra de Comerç, els programes que ofereixen, el nombre d’empreses adherides… 

Ens van explicar que la Cambra és la casa dels empresaris gironins que formen part de 55000 empreses dedicades a oferir béns i serveis, proporcionar llocs de treball, pagar impostos i formar personal. Per tant, actualment els països amb més riquesa són els que tenen les empreses més competitives. 


Jaume Fàbrega ens va mostrar que tots som empresaris i emprenedors, que tenim com a projecte crear la nostre vida, i està en les nostres mans si volem aspirar a grans objectius, tenir una actitud inquieta i buscar solucions als problemes que ens envolten o simplement deixar que decideixin per nosaltres.

El director, Eduard Torrent, ens va parlar dels diferents programes que proposen, com el PICE que consisteix en una fira d’ocupació on joves d’entre 18 i 30 anys que busquen feina tenen la oportunitat de rebre formació gratuïta i contactar amb empreses, deixar currículums… També hi ha altres programes com un que està centrar en Erasmus per a empresaris que volen ampliar els seus negocis, cursos…


Finalment, vam fer un torn de preguntes on vam parlar de la importància de l’Estada a l’Empresa que ens ofereix l’institut, i sobretot del gran paper que tenen els estudis en la nostre formació ja que l’única cosa segura és el canvi, i els estudis ens proporcionaran pensament crític i una gran capacitat de resolució que ens serà molt útil dins una empresa.

Va ser una visita molt interessant que ens va permetre entrar de ple al món empresarial i rebre grans consells molt útils per a tota la nostra vida.

Text: Martina Roig Puigdevall
Fotos: Artur Basaurit Grau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada