dimecres, 3 d’abril del 2019

VII Olimpíada de Geografia de Girona


El passat divendres 16 de març alguns alumnes dels de geografia de segon de batxillerat vam participar a la VII olimpíada de geografia a l’Universitat de Girona.
 
 
Quan vam arribar vam anar a la sala de graus de l’universitat on ens vam trobar amb la resta d’instituts de la província. Allà ens van fer una petita introducció del que eren les olimpíades i ens van explicar totes les instruccions de la prova i a quina aula havíem d’anar. Un cop a la nostra aula, els 9 alumnes que vam participar, vam començar, juntament amb els altres instituts, la prova. La prova constava de 50 preguntes sobre tot el que havíem fet al llarg del curs i una pregunta extra en cas d’empat. Després d’haver acabat la prova ens van deixar un temps per esmorzar,cal dir que la mateixa universitat ens ho va proporcionar. 
 


 
 Després d’esmorzar vam anar a la mateixa aula de prova ja que ens havien preparat una xerrada sobre la geografia i quina és la feina d’un geògraf. Un cop acabada la xerrada, vam baixar al claustre de la universitat, on es va celebrar l’entrega de premis. Tot i que no ens vam emportar cap premi, ens emportem un bon record de les olimpíades.

Text: Alexa Espinoza, 2n BAT D 
Fotos: Cisco Alonso
Fotos: José María García-Consuegra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada