dimecres, 3 d’abril del 2019

Trobada a Juneda!

Quan ens van dir que dedicaríem un dia a anar a Juneda per a conèixer alumnes dels altres cursos de batxillerat internacional públic de Catalunya, la idea ens va encantar, encara que després de saber que teniem casi tres hores d’anada la cosa ja no ens feia tanta gràcia. 
 
 
Al final, però, les hores a l’autobus no es van fer tant llargues com ens haviem imaginat i entre dormir, fer veure que avançavem deures, parlar i escoltar música el temps sen’s va escolar entre els dits abans que ens n’adonessim. 
 
 
 


 
 Un cop allà, la vergonya es va passar de seguida i vam poder parlar amb els altres com si els coneguessim de sempre, tant que casi ens va saber greu quan vam haver de començar l’activitat. S’ha de dir que l’activitat en si no va ser res de l’altre món, però ens va permetre passar més estona amb la resta d’alumnes, que era un dels objectius principals de la sortida. 
 

 
 
L’altre, compartir idees per les CAS, va ser una gran ajuda per a veure que més o menys tots fem el mateix però també per a agafar noves propostes que podriem portar a terme en un futur. El final de l’excursió va ser el dinar i altre cop al bus i cap a casa. En conclusió, va ser una sortida genial que ens va permetre entrar en contacte amb altres persones que estan fent el mateix que nosaltres i veure desde altres punts de vista certs aspectes del batxillerat internacional.
 
Text: Fiona Sarola Lozano
Fotos: Fiona Sarola i Sussi Roure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada