dimarts, 9 d’abril del 2019

Representació teatral de Mirall Trencat, de Mercè Rodoreda

El passat 14 de març, els alumnes de 2n de batxillerat vam anar a veure una representació teatral de l’obra Mirall Trencat, una de les lectures obligatòries del curs. Aquest acte es va dur a terme al teatre La Planeta, de Girona. El llibre, escrit per Mercè Rodoreda, va ser interpretat per la companyia “Mea Culpa”.


Mirall Trencat és una obra molt extensa. Davant la impossibilitat de copsar totes les escenes succeïdes al llibre, van seleccionar-ne els moments més essencials. Així doncs, a través d’una selecció, pràcticament, van aconseguir recrear a la perfecció la història de la família Valldaura... fent, així, que culminés la nostra comprensió de la novel·la.



L’espectacle va ser a càrrec d’un escàs nombre d’intèrprets, concretament un actor i dues actrius, cadascú representant diversos personatges, amb el complement d’efectes audiovisuals, com ara veus en off i projeccions. També van utilitzar tècniques temporals com l’inici in extrema res, seguit d’un conjunt de flashbacks.


Així doncs, aquesta activitat ens va aportar una visió molt més clara del llibre que havíem llegit, tant dels secrets que amaguen els protagonistes, com de la quantitat de personatges que apareixen.





Text: Núria Brunsó
Fotos: Adam Lalaoui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada