dimarts, 16 d’abril del 2019

Bons resultats a les Olimpíades de Geologia!

Els alumnes del JVV de Ciències de la Terra guanyen 4 premis en les 10es Olimpíades de Geologia. En total, els alumnes del JVV varen guanyar el 1r i el 3r premi en grup de pràctiques geològiques i el 2on i el 4art de la qualificació general.


El passat divendres 8 de març, es va celebrar a la Facultat de Ciències de la UdG la fase territorial de les comarques gironines de les 10enes Olimpíades de Geologia, adreçades a estudiants de Batxillerat.


Un altre any, els alumnes de Ciències de la Terra del JVV han guanyat diversos premis de la fase catalana de la Olimpíada de Geologia. Enguany hi ha participat 129 estudiants procedents de 18 centres educatius diferents. Els estudiants han realitzat una prova teòrica individual amb preguntes específiques de Ciències de la Terra i una prova pràctica, en grups de 4, que requeria interpretar un tall geològic i identificar minerals, roques i fòssils. 


El JVV ha guanyat el 1er (Ion Serra, Carlota Osuna, Eli Nadal i Meritxell Busquets) i el 3er premi (Mireia Casamayor, Lluna Nadal, Maria Delgado i Guillem Pijoan) de pràctiques geològiques. Pel que fa a la classificació general, els resultats també han estat magnífics, l’Ion Serra ha quedat 2on i la Carlota Osuna 4arta. Ambdós alumnes formaran part del grup de 4 geoolímpics gironins que representaran la nostra demarcació a la fase estatal que es durà a terme a Càceres (Extremadura).

Moltes felicitats campions!
Text i fotografies: Gabriel Mercadal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada