dissabte, 4 de març del 2017

SORTIDA AL COSMOCAIXA

Alumnat de 4t d’ESO de l'optativa de Física i Química va visitar al Cosmocaixa de Barcelona. Allà també van assitir a la sessió de planetari titulada: "Introducció a l'astronomia. El cel vist des de la Terra i les estacions".


El passat dimarts 28 de febrer tot el curs de 4t d'ESO vam anar d'excursió a Barcelona. Els alumnes que cursem l'assignatura de Física i Química vam anar al CosmoCaixa. En arribar al nostre destí vam esmorzar ràpidament i vam entrar al recinte. Ens van deixar tres hores lliures dins el CosmoCaixa perquè estudiéssim i observéssim diversos experiments, ja que posteriorment hauríem de fer un treball dels que ens havíen agradat més. Molts dels experiments vistos demostraven lleis estudiades a classe com per exemple el principi d'Arquimedes o la I llei de Newton.

Després vam anar al planetari on ens esperava un documental d'astronomia que ens parlava de la formació de les estacions i ens mostrava les constel·lacions. Quan el documental va finalitzar va haver-hi un torn de preguntes on podíem demanar els nostres dubtes.

Finalment vam tenir una estona per dinar juntament amb els de llatí i tot seguit vam tornar a l'autobús camí cap a Girona.
Lara Pons
Alumna de 4t d’ESO

Amb Darwin, Einstein i Marie Curie