dimarts, 21 de març del 2017

SCHÖN DICH KENNENZULEMEN!!

El passat 19 de desembre, els alumnes de l'optativa d'alemany de 4rt d'ESO vam realitzar una activitat conjunta amb un grup de nois i noies de l'institut Vall de Llémena (Sant Gregori) que també estudien la llengua alemanya.

L'activitat va tenir lloc al nostre centre, el Jaume Vicens Vives. A les 10 del matí els vam anar a donar la benvinguda a la porta de les pistes del pati de l'institut. Seguidament els vam duu fins a la biblioteca Santiago Sobrequés i Vidal. Abans de que arribessin l'havíem estat decorant de forma nadalenca ja que quedaven pocs dies per les festes de Nadal; quan hi van entrar els vam sorprendre molt! Vam començar fent activitats per conèixer-nos els uns als altres. Una d'elles, per exemple, consistia en entrevistar un company/a de l'institut convidat, gravar-ho en àudio, fer-nos una selfie i penjar-ho en una pàgina web creada expressament per aquesta activitat conjunta. La professora encarregada del grup d'alumnes del Vall de Llémena és experta en noves tecnologies, per la qual cosa vam fer la majoria d'activitats a través d'Internet.

En Nil i la Mar

La Lluna i la Laia

En Roger i la Laia

Finalment, vam fer un petit esmorzar amb diferents tastets de menjar típic alemany nadalenc: pastes, galetes, pans varis...

Vam fer una foto de grup i vam acompanyar-los a la sortida del centre.

Compartint opinions amb els companys de classe, tots vam coincidir en gustos: ens vam divertir molt, vam aprendre i ens vam quedar amb les ganes de tornar-nos a trobar amb ells ben aviat!
Paula Fernàndez
Alumna de 4t d’ESO

Un àudio d'exemple: Víctor, Coral i Aniol