dimarts, 21 de març del 2017

PROGRAMA ESCOLA I EMPRESA - FUNDACIÓ D'EMPRESARIS FEMCAT

El dimarts dia 14 de març ens va visitar la Sra. Teresa Navarro, Directora General de la Fundació d'Empresaris FemCat. Dins d'aquesta fundació trobem representants d'empreses com Simon, Laboratoris Hipra, Racc, Bonàrea, Gamesa, Laboratoris Esteve, Bon Preu i Comexi, entre d'altres. Un dels seus objectius és fer de Catalunya un dels països punters a Europa.


FemCat impulsa arreu de Catalunya el Projecte Escola i Empresa, un projecte de difusió de la cultura empresarial i l'emprenedoria als centres educatius.

La Sra. Navarro va fer una xerrada a la Biblioteca del nostre centre adreçada a l'alumnat de primer de batxillerat que cursa l'assignatura Economia de l'Empresa I. A la xerrada es varen tractar temes com l'empresa en la societat, què és ser empresari i les habilitats de l'empresari.


L'activat va ser realment profitosa i la ponent va posar il·lusió i una increïble capacitat de comunicació i de connexió amb els nostres estudiants. També cal dir que el nostre alumnat va mostrar una gran curiositat i iniciativa.

Els propers cursos repetirem l'experiència!
Toni Cosgaya
Professor d’Economia