dimarts, 23 de juny del 2015

REVOLUSHORT

Una alumna de 1r de batxillerat, la Kènia García Darnaculleta, ha muntat un festival de curtmetratges com a treball de recerca, i us anima a participar-hi:

Jove amb esperit crític, jove amb ganes de canviar les coses, RevoluSHORT et crida. Anima't i entra al concurs. Els curtmetratges seran avaluats per un crític de talla i hi ha premis a la millor direcció i realització, al millor guió i al millor actor/actriu. Aquí hi trobaràs la informació necessària.
1.    Concursants: Es busquen joves d'entre 15 i 25 anys. No es necessiten cap tipus d'estudis, cursos o coneixement. Simplement moltes ganes de fer-ho!
2.    Característiques dels curtmetratges:
·      Temàtica: Temàtica revolucionària! Els curtmetratges reflectiran una part crítica a qualsevol cosa que ens molesti del món on vivim, reflectiran una realitat, una ideologia, les idees sense límits ni normes. Busca la llibertat de pensament i acció. Sobretot idees pròpies, fresques, arriscades, noves i impactants!
·      Duració: 10 minuts aproximadament.
·      Format: El format és el tipus d’arxiu (informàtic) del vídeo. L'estàndard d’avui dia per exportar/comprimir vídeos és .MP4 amb el còdec de H.264. És una compressió que no perd gaire qualitat i pesa poc.
3.    Inscripcions: Per a inscriure's cal entrar al blog de RevoluSHORT http://revolushort.blogspot.com.es/ descarregar-se el fitxer que trobareu a l'entrada “Vull participar!", omplir-lo amb totes les dades i enviar-lo al correu k.gd503@gmail.com.
4.    Compartir el vídeo: Per facilitar la transferència utilitzarem el programa wetransfer.com. És un servei de transferència d'arxius pesants molt senzill d'utilitzar. És necessari compartir el vídeo abans del diumenge 23 d'agost.

Per a més informació podeu contactar amb mi al correu k.gd503@gmail.com