divendres, 3 de maig del 2019

Trobada d'Escoles Verdes!

El passat 27 de Març es va cel·lebrar la trobada d'Escoles Verdes de les Comarques Gironines.



El nostre centre, hi presentava 4 dels seus projectes ambientals, 3 campanyes de sensibilització i el projecte de hort ecològic, amb l'objectiu de fomentar hàbits de vida sostenibles i respectuosos amb el medi i l'entorn immediat:



Reducció progressiva i futura eliminació dels embolcalls d'alumini.

Des de la comissió de medi ambient, es va realitzar un power point informant de l'impacte ambiental que implica l'obtenció de l'alumini i la importància i necessitat de reduir i eliminar aquell alumini d'un sol ús, com és el cas del paper d'alumini. Aquest power point es varen passar a totes les aules. La campanya va acompanyada d'un logo, que varen realitzar els alumnes de 2n ESO, des de l'assignatura d'educació visual i plàstica.



Reciclatge del plàstic del material d'escriptura

El centra col·labora amb l'Associació de Naturalistes de Girona, com a punt de recollida de material d'escriptura. Aquests residus, generalment no es reciclen, ja que no es solen separar correctament, fet que implica deixar una quantitat important de plàstic. Cada aula disposa d'un contenidor per llençar-hi aquest material.



Separació correcta del paper i el cartró

Cada aula disposa d'un contenidor de paper i un cartell que indica clarament, què s'hi pot llençar i què no s'hi pot llençar en aquest contenidor. El cartell l'han fet alumnes de 3ESO, des de l'assignatura d'educació visual i plàstica. Aquesta campanya, va sorgir a partir de que la comissió de medi ambient, va observar, que en els contenidors de paper, s'hi llençava de tot. Preguntant entre els companys, ens varem adonar, que hi havien molts dubtes sobre el que s'hi pot llençar i el que no.

Hort Ecològic







Text i Fotografies: Sílvia Franch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada