divendres, 14 de desembre del 2018

Graduació alumnes BI Promoció 2016-2018


El passat dissabte 20 d’octubre es va celebrar a l’Institut Jaume Vicens Vives la festa de graduació dels alumnes de Batxillerat Internacional de la promoció 2016-2018.


L’acte va tenir lloc al teatre Ignasi Bonnín sobre les 10 del matí i va concloure amb un piscolabis al pati de l’institut. Van assistir-hi alumnes graduats (i alguns encara per graduar, com els de la promoció 2017-19 o 2018-20), professors, membres de la fundació Cellex, amics, familiars...


Tot va començar, com cada any, amb unes paraules de la directora Anna Masós. Seguidament, l’exalumne Laia Vicens va sortir a l’escenari i va explicar la seva experiència al Batxillerat Internacional, com va afrontar els exàmens de la Selectivitat i del BI, la carrera universitària que va escollir, els projectes on està treballant... va ser una xerrada molt interessant que ens va fer veure (sobretot als que som encara no-graduats) que tot esforç té la seva recompensa, i que, per molt durs que arribin a ser els dos anys de BI, amb treball i constància pots ho pots aconseguir.

Després de la xerrada va ser el torn de l’actuació musical per part de Laura i Marc (alumnes de segon de BI) que ens presentaren una bonica peça anomenada Siesta, amb el piano i la flauta travessera. A l’ acabar l’actuació, es va procedir a l’entrega de diplomes: els alumnes van ser cridats un per un, a través de diferents professors, per pujar a l’escenari a recollir el seu diploma. Un cop finalitzat, va tenir lloc un moment molt emotiu pels graduats: es va passar una “pel·lícula” creada amb fotografies i vídeos que resumien els dos anys dels alumnes de la promoció 2016-18. Al mateix temps tenia lloc la segona actuació musical, aquest cop interpretada per Arnau Lleixà i Sergi Esturi (també alumnes de segon).


Per concloure l’acte, els assistents van sortir al pati de l’institut, on van gaudir d’un piscolabis d’allò més complet. Va ser un dia carregat d’emocions, de plors i rialles, de moments de felicitat i de tristesa, però tots –alumnes, professors i familiars- orgullosos d’haver assolit amb èxit aquella etapa de la seva vida, i amb moltes ganes de començar-ne una de nova.


Text: Júlia Martínez
Fotos: Raul Habela i Arnau Lleixà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada