dimecres, 19 de desembre del 2018

Desitjos de Nadal en Post-it's!

Enguany l'Institut ha creat una Instal.lació, per espressar , pels passadissos i escales de l'edifici, els sentiments, les emocions,les decoracions, els simbolismes que impliquen les festes de Nadal.



Els alumnes de 1r, 2n d'ESO i els de les optatives de 3r i 4rt d'ESO de plàstica, han creat uns post-its plens de desitjos i missatges que expressen tots aquests sentiments sense paraules, només amb color i textures.


Han jugat amb la psicologia del color i la seva propia expressivitat, creant unes onades de color que han omplert el gris de les parets del nostre institut.


Vam optar per l'elecció dels post-its, ja que a la vida cotidiana de tots nosaltres els utilitzem en el nostre dia a dia per no oblidar coses importants que hem de fer o recordar. Així els alumnes han pogut expressar la importància d'aquestes dates per ells mateixos i la nostra societat, han expressat en tots aquests post-its des de l'alegria dels retrobaments familiars, la soledat que representa pels que no tenen família, l'embolcall que ha creat la societat de consum en la que vivim creant la necessitat del regalar per regalar....



Desitgem que us hagi agradat i us hagin arribat tots aquests missatges a través del color.



Departament d'Ed. Visual i Plàstica
Jordi Ribes 
Imma de Batlle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada