dimecres, 12 de desembre del 2018

Taller de poesia creativa i rapsòdia

El passat 6 de novembre, tots els alumnes de 2n d'ESO van participar del Taller de poesia creativa i rapsòdia que ha previst fer durant aquest curs el departament de castellà. El taller es desenvoluparà al llarg del 1r i 2n trimestre en quatres sessions mensuals.

Aquest és un projecte de Ramon Bartrina amb col·laboració d’Edicions Tremendes. Els alumnes que hi participen desenvolupen la creativitat, la motivació per compartir les seves creacions, l’expressió en públic dels seus sentiments i vèncer la por escènica per millorar l’autoconfiança, la dicció, la presència i l’expressió corporal.




El taller de poesia creativa acaba amb un poetry slam que donarà l’oportunitat als joves a participar en una trobada literària en format competició.

Encara que va estudiar Ciències Ambientals a la Universitat de Girona, ja fa anys que en Ramon es dedica al món de la paraula. Va ser a l’institut quan va començar a escriure poesia, contes i narrativa. Ha participat en incontables recitals, escenaris i propostes escèniques i ha publicat poesia.



Esperem que el taller engresqui als alumnes de segon d'ESO a endinsar-se en el fascinant món de la paraula poètica.

Fotografies: Ester Robles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada