dijous, 29 de juny del 2017

INTERCANVI ARTÍSTIC-LITERARI: LA PART PLÀSTICA

Enguany hem fet un intercanvi artístic-literari amb l'institut Brugulat de Banyoles amb l’alumnat de 2n d'ESO. El text en català el feien els companys de Banyoles, i nosaltres en castellà, tots a partir d’un lloc de la nostra ciutat on ens faríem el primer petó i els sentiments que això pot comportar. Un cop intercanviats els textos i donats als alumnes de cada institut, aquests se'ls van llegir, en van destacar les parts més importants i els van il·lustrar, però no en un sobre o paper sinó en una caixa de, com a màxim, 20 + 20 cms. A fora de la capsa van il·lustrar l’espai i a dins, tancadet, el sentiment.

Finalment, el 14 de juny, com es va explicar aquí al blog, ens vam trobar tots a Banyoles per intercanviar-nos els treballs plàstics i per retornar-nos els textos escrits. No tots van tenir caixes perquè no tothom havia complert amb la seva feina.

Posteriorment vam fer la volta a l’estany tots junts. Alguns es van intercanviar els telèfons… i vés a saber… potser d’aquí uns anys, d’aquests textos i caixetes en surt alguna parella…

Imma De Batlle
Professora d’Educació Visual i Plàstica


Natàlia Saus (alumna de 2n d'ESO)


Anna Serrano (alumna de 2n d'ESO)


Pep Arnau (alumne de 2n d'ESO)
Fotografies: Imma De Batlle