dimarts, 12 de febrer del 2013

CARNESTOLTES 2013 (2 ESO, 3 ESO)

El passat dimarts dia 12 de febrer, de 13.45 a 15h, els estudiants de 2n i 3r d’ESO van celebrar el carnaval al teatre de l'institut. L'espectacle va ser organitzat pels mateixos alumnes, especialment pels delegats de cada classe.
Es van fer dos concursos: el de disfresses i el de ball. Els alumnes havien de pujar a l'escenari per ensenyar la seva disfressa o bé fer una coreografia. El jurat estava format per nois i noies de segon i de tercer, i també per dues professores. Tots anaven puntuant de l'1 al 10 l’actuació de cada grup o participant.

Els guanyadors que van rebre trofeu van ser: Quim Serrat (2ESO) en el concurs de millor disfressa amb el seu vestit de plàtan; i El Mestre de la Safata, nom artístic d’Oriol Piqueras (2ESO), que va ballar el Gangnam Style. Al final, el jurat va demanar a dos grups que tornessin a actuar ja que els havien agradat molt.


Els presentadors Anna Sellabona i Pep Riera amb Oriol Piqueras
Va ser una activitat espectacular, tots ens ho vam passar molt bé amb les intervencions dels participants, a qui volem felicitar des del Metastasi
Text: EMMA BAYONA i PAULA SAU (3ESO C)