dijous, 13 de juny del 2019

Representació teatral del conte "El Caçador"

Aquest any, els alumnes de l’Aula d’Acollida del nostre institut han tornat a participar en el Projecte «Arrelarreu Contes» impulsat per l’entitat Òmnium Cultural en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament. Es tracta d’una iniciativa en què els alumnes de les aules d’acollida dels diferents instituts de secundària de Girona i Salt expliquen contes de forma teatralitzada a les biblioteques públiques dels seus municipis i a les escoles de primària properes al seu institut. Aquest és el quart any consecutiu que el Projecte es du a terme.


En el cas de la nostra aula d’acollida, els alumnes van representar el conte del Caçador en tres sessions diferents: la primera, a la Sala de Lectura de Girona Centre durant l’hora del conte el passat 11 de març, la segona, a la Plaça del Vi el dia de Sant Jordi, i la tercera, a l’escola Annexa el 26 d’abril. 


Aquesta experiència ha estat valorada molt positivament pels propis alumnes, ja que reconeixen que els ha servit per millorar la seguretat en ells mateixos, perdre la por a parlar en públic, estrènyer els lligams entre ells, fer amics amb alumnes d’altres aules d’acollida i guanyar fluïdesa a l’hora de parlar el català. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada