dilluns, 10 de juny del 2019

Preparats per un Escape Room mai vist?

Avui us presentem una proposta didàctica creada pels alumnes de 3r d’ESO al llarg d’aquest curs 2018-19. Es tracta d’un joc molt conegut que es va posar de moda aquest pasat 2018, un Escape Room.

El que diferència el nostre Escape Room dels convencionals és la competència digital i l'aprenentatge d’un geni, Antoni Gaudí.

Durant aquest curs, els alumnes de l’assignatura d’informàtica de 3r d’ESO hem après a programar i dissenyar pàgines web a partir de diferents llenguatges utilitzant principalment HTML i JavaScript, d’entre altres.


La idea va estar proposada per el nostre professor de la mateixa assignatura, en Jordi Xargay. 

Primerament, vam seleccionar els diferents aspectes que voliem destacar d’Antoni Gaudí i la seva vida. A partir d’aquí, un cop escollits, els vam repartir entre els diferents grups per començar a dissenyar una habitació per a cada tema. Finalment, un cop acabades i presentades les diferents estances, els vam posar en comú.

Aquesta pràctica consistia en manifestar les nostres capacitats alhora que fomentàvem la nostra imaginació. Molts de nosaltres coincidim en que aquest projecte també promogué el companyerisme i les relacions socials, ja que no ens coneixiem massa entre nosaltres.

De part de tota la classe us desitgem bona sort i esperem que us agradi.




Mar Lopez, 3 d’ESO C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada