divendres, 18 de gener del 2019

Acte de Reconeixement CiMs+Cellex

El passat dissabte 24 de novembre, els alumnes becats de les classes de 1r de Batxillerat A i 2n de Batxillerat A vam assistir a l’Acte de Reconeixement dels Alumnes Becats del Programa CiMs+Cellex, a l’edifici Vèrtex de la UPC a Barcelona.

Allí els alumnes de 1r van rebre un reconeixement per l’inici de la seva participació al programa, juntament amb el seus companys de l’Aula Escola Europea, mentre que els de la promoció sortint, 2016-2018, van rebre un diploma i un llibre amb les seves fites durant els passats dos cursos. Els assistents vam escoltar dos discursos dels alumnes representants: en Víctor Conchello va parlar en representació de la promoció entrant, mentre que l’ex-alumna del centre Rosa Milian ho va fer per la promoció sortint.



Durant l’acte també es van sentir les veus del rector de la Universidad Complutense de Madrid, el senyor Carlos Andradas Heranz, el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, el senyor Francesc Torres, i l’ex-alumne de l’Aula Escola Europea Fernando Abárzuza, de la primera promoció de becats.

Els parlaments van ser acompanyats per música al piano, a càrrec del company Marc Torrecillas, de 2n de Batxillerat A, que va tocar la Dansa op. 37 número 2, “Oriental”, d’Enric Granados i el primer moviment de la Sonata op. 10 número 1 en C menor de Ludwig van Beethoven.


L’acte va acabar amb un petit piscolabis al pati exterior de l’edifici, on els alumnes de les diverses promocions i tots els assistents vam poder compartir els records dels nostres millors moments dins el projecte.


Text: Laura Solé Domènech

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada