dijous, 17 de gener del 2019

Taller amb Aida Oset

El dijous 29 de novembre va venir al nostre institut Aida Oset, actriu, cantant i compositora, amb el seu mànager Alejandro.


Després del pati, els alumnes 3r de l’optativa de Teatre Musical i els alumnes del grup 3r D vam fer un taller amb ella. En entrar al teatre ens vam asseure a les butaques i l’Aida ens va convidar a pujar a l’escenari i asseure’ns uns al costat dels altres formant un cercle. Li vam anar fent una sèrie de preguntes com si fos una entrevista feta entre tots. Dies abans les havíem preparat classe després que ens haguéssim informat de la seva professió i havíem vist alguns dels seus vídeos com a actriu i com a cantant.



Després ens va fer una activitat d’escalfament com el que fan els actors i actrius. Va consistir en caminar lliurement per l’escenari sense xocar entre nosaltres mentre ens deia accions que havíem de fer. Per exemple: quan deia 1, havíem de cridar un taxi; quan deia 2, havíem de caure al terra i aixecar-nos ràpidament; i en dir 3, ens havíem d’abraçar amb algú que estés a prop. A continuació vam fer una altra activitat que consistia en fer d’espies. Mentre caminàvem havíem de vigilar a algú sense que se n’adonés, dissimilant que el miravem o que el seguíem. Per finalitzar el taller vam fer un exercici de música que consistia en cantar un poema que ens va dictar. Havíem de preparar-lo primer inidividualment i després en grups de tres, provant de canviant el ritme, el to i el volum. L’Aida Oset ens ajudava a què ho féssim bé, sobretot, als que no enteniem bé el català. I la Marta Orts, la nostra professora de música, també ens va ajudar molt. Despŕes ho vam posar en comú. Vam acabar el taller fent-nos una foto amb ella. Va ser molt simpàtica. I les activitats, molt entretingudes. Vam aprendre que la feina d’actor o actriu i la de cantant no és tan fàcil com pot semblar.



Text realitzat pels alumnes de 3r D: Alberto Aurora, Omayma Benyaala, Moisés Fúnez, Nerea García, Kevin Jiménez, Nerea García, Xènia Oliveras, Claudia Puerto, Samia Ehsan, Stepan Solodov i Elias Taouil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada