divendres, 25 de gener del 2019

Bons resultats a la Copa Cangur!

El passat dijous 24 de Desembre dos equips dels nostre Institut varen participar a la VI Copa Cangur. Aquesta es va cel·lebrar al pavelló de Montfalgars, dins del barri de Santa Eugènia de Girona. 



La Copa Cangur és un concurs matemàtic en que equips de diferents escoles competeixen entre ells. Es tracta de solucionar una sèrie problemes el més ràpid possible. Cada problema ben resolt suma punts i quan més temps passa sense que ningú el resolgui la puntuació també es va incrementant. Apart d’això els equips han de pensar un comodí (problema que si el fan bé sumen punts extra), i també estar segurs del resultat, ja que un error penalitza. L’estratègia es clau, així com també la velocitat del corredor, l’integrant de l’equip que porta el resultat fins a la taula on uns jutges el comproven.


Els equips mixtes de nois i noies de 2n ESO i 3r ESO van fer un molt bon paper. Un equip va quedar en segona posició i l’altre en desena posició. El més important de la jornada és que s’ho van passar molt bé!




Moltes felicitats a tots!


Fotos: Aina Bosch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada