dimecres, 4 de març del 2015

SORTIDA A BEGUR AMB ELS ALUMNES FRANCESOS D'INTERCANVI

Els estudiants francesos que comparteixen uns dies amb els nostres provenen de la Bretanya, del Lycée Émile Zola de la ciutat de Rennes.

Dijous passat, 26 de febrer, l’activitat promoguda per l’institut ha sigut una visita a Begur, en el cor de la Costa Brava.

En arribar a la població empordanesa ens vam dirigir a l’oficina de Turisme i des d’allà van fer una visita guiada per la població per conèixer les cases dels Indianos d’arquitectura colonial, que constitueixen un tret característic de Begur. Vam pujar al castell per gaudir de la panoràmica, i de la tramuntana! Finalment ens van rebre a l’Ajuntament, l’edifici del qual manté la decoració original, molt vistosa, pròpia d’una casa d’estil colonial. A la sala de plens, el senyor Alcalde va donar la benvinguda als estudiants francesos i va obsequiar el professorat amb uns llibres.

Després vam fer un itinerari a peu pel camí de ronda des de sa Riera fins a la platja del Racó per conèixer un xic el medi natural. I, en finalitzar, novament de tornada cap a Girona.
Xavier Sàbat

Professor