dijous, 24 d’abril del 2014

SANT JORDI

Com cada any a l’institut Jaume Vicens Vives van tenir lloc diversos actes en commemoració de la diada de Sant Jordi: projectes i exposicions de plàstica, venda de roses anònimes, torneig esportiu i l'acte al teatre Ignasi Bonnin, entre altres. Aquest darrer va començar a la una del migdia i va ser presentat pels alumnes de tercer curs d’ESO Anna Sellabona i Ramon Franch. Aquestes són les actuacions dels diferents alumnes del centre:
  • El festival va engegar amb un petit recital ofert per tres alumnes del primer de batxillerat internacional: Lluc Solés (piano), Núria Plana (violoncel) i Carme Homs (violí), que ens interpretaren El cant dels ocells. A continuació la Núria i la Carme tocaren The Entertainer, d’Scott Joplin.
  • Seguidament els presentadors van donar pas als alumnes de segon d’ESO de l’optativa de teatre, que van representar una adaptació de l’obra de García Lorca Bodas de sangre dirigits per la professora de castellà Núria Artacho.






  • Tot seguit, vam comptar amb una actuació de piano a càrrec d'Elisabet Barroso (2BAT B) que ens va interpretar les cançons: Allemande de Bach, i La tempesta de Beethoven.
    Elisabet Barroso al piano
  • A continuació es van atorgar els premis de Sant Jordi per haver obtingut un reconeixement (del centre i extern) als següents alumnes:
  • Ariadna Garcia Pelegrín, Arnau Vall Carrera (2ESO B), Cristina Pijoan Salip (2ESO D), Cèlia Vicens Roig (3ESO A), Roger Marcè Serra, Tomàs Sindermann Muñoz i Dean Ivanov Velikov (3ESO B), que han obtingut la copa CANGUR en equip 2014.
    Cèlia Vicens, Tomàs Sindermann, Roger Marcè , Dean Velikov i Cristina Pijoan
  • Agnès Barbesà Marzabal (3ESO A), Dean Ivanov VelikovTomàs Sindermann (3ESO B), Guillem Planella Planas (4A ESO), Ivet Acosta Babores (4ESO B) i Albert Montcada Ribera (4ESO C) han quedat classificats en les proves Cangur.
    Agnès Barbesà, Tomàs Sindermann i Dean Velikov
  • Sergi Esturi Viñals (1ESO B) i Karyna Goncharenko (2ESO C) han quedat classificades per Girona a la fase final del concurs FEM MATES.
  • Maria Vilamitjana Marsà (3ESO A), Carla Juanes Duran (3ESO C) i Marina Montenegro Carreras (4ESO) han obtingut un premi de poesia als Jocs Florals de l’Institut Jaume Vicens Vives, categoria de 2n cicle d’ESO, i Sònia Geli Ballester de (3ESO B) ha obtingut un accèssit.
  • Lluís Montcada Ribera (1ESO D) i Júlia Brugué Soldevila (2ESO D) han obtingut un premi de prosa als Jocs Florals del centre, categoria de 1r cicle d’ESO. Berta Palahí Bosch i Berta Cordon Camps (2ESO A) han obtingut un premi de poesia en el mateix concurs.
  • Arlet Pi Jaumà, Eduard Prujà Ramírez de Cartajena (4ESO A), Mariona Alemany Puig, Ariadna Aymerich Ribas, Laia Martín Giol i Sílvia Renyer Desamps (4ESO B) han estat classificats en la fase final del XIV Concurs de Traducció en Francès-Català organitzat per la UPF.
  • Emma Díez Ruiz (4ESO C) ha estat classificada a la fase final del concurs Phoenix d’anglès.
  • Augusto Jiménez Alarcón (4ESO B) ha obtingut un premi en el disseny del logotip de l’Impuls per la lectura.
  • Lydia Boyle, Victor Garmendia, Lara Pons, Meritxell Prat, Ona Vinyas (1ESO A), Sergi Esturi, Paula Fernández, Cristina Figuereda, Júlia Ibáñez, Elisenda Nadal (1ESO B), Pol Bordas, Estel Bosch, Arnau Lleixà, Carina Oxanii (1ESO C), Bruna Caula, Sara Font, Clàudia Fornells, Núria Roqueta (1ESO D) han obtingut el reconeixement pel disseny de la portada de la llibreta d’Impuls per la lectura.
  • Guillem Plazas (3ESO A) ha estat el guanyador de la portada de la revista Metastasi núm.35 i Laia Ylla (3ESO C) finalista.
    Laia Ylla i Guillem Plazas 
  • Noa Ayamí Uclés (2ESO C), Ariadna García Pelegrín (2ESO B), Carla Moreno Casanovas (2ESO E) i Gabriela Amador Mendoza (2ESO C) han obtingut primer, segon, tercer i quart premi respectivament en el concurs de portades de la revista Metastasi núm.36.
  • Eduard Prujà (4ESO A), Miriam Amber (4ESO B), Anna Coll, Anna Llosas i Maria Sàbat (2BAT D) han obtingut el premi de narració en català convocat per la UNESCO.
  • Cristina Pijoan Salip va rebre premi per la seva interpretació com a protagonista en l’obra de teatre Bodas de sangre.
    A l'esquerra, Cristina Pijoan
  • Finalment, per tancar la celebració, les alumnes de 2n de Batxillerat, Maria Cruz (saxo) i Marta Fossas (baix) van interpretar tres peces de jazz: Bésame mucho, Autumn leaves i Billie’s bounce.
Maria Cruz i Marta Fossas

Els presentadors es van acomiadar del públic, ja que el festival havia finalitzat i tothom havia de marxar cap a les pistes per gaudir del torneig esportiu.
Text: Aleix Comino (3ESO C)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada