dimecres, 22 de maig del 2013

VISITA A L'EIXAMPLE DE BARCELONA (3ESO)

El dimarts 21 de maig els alumnes de 3r d’ESO vam anar a visitar l’eixample de Barcelona, una sortida que estàvem esperant des de fa temps amb molta il·lusió.

Ens vam trobar tots a les 8 del matí a l’estació d’autobusos. Quan vam arribar a Barcelona vam anar a esmorzar a un parc de l’eixample. En acabar, quatre guies ens van començar a explicar que el creador de l’eixample de Barcelona va ser Cerdà i ens van explicar com es va desenvolupar el creixement de la ciutat. Quan es va acabar l’explicació vam anar passejant per les cases més vistoses de l’Eixample, a l’Illa de la Discòrdia i anàvem veien que no tots els edificis respecten el projecte de Cerdà, com la Pedrera. Llavors vam agafar l’autobús i vam anar cap al Maremàgnum a dinar. Ens van deixar temps lliure fins a un quart de tres, estona que vam aprofitar per anar a fer volts i per dinar, i llavors vam tornar cap a Girona.

La sortida va ser molt interessant i tots vam estar molt atents ja que els professors de socials ens faran, segurament, un examen sobre aquest tema.

Text: PAULA SAU (3ESO C)
Fotografies: ABRIL COLOMER i JOSELIN MARTÍNEZ (3ESOD, C)