diumenge, 5 de maig del 2013

XVII CURSA POPULAR DE GIRONA

Entrega de premis. La professora d'Educació Física Lurdes Juliol amb Mireia Solé Costa (1 BAT B),
3a classificada de la Categoria G3

Aquest diumenge dia 5 de maig es van celebrar la cursa popular i la mitja marató de l’Hipercor com cada any. La primera, que començava a les 9.30, consistia en un recorregut de 10km i el temps màxim en què es podia fer era 1 hora i 30 minuts. Abans s’havien fet les curses d’alevins, benjamins i barrufets amb una distància més petita que la cursa popular.
Per participar a la cursa popular o a la mitja marató es podia fer la inscripció per internet o directament al centre comercial Girocentre. Després donaven el dorsal als inscrits i finalment el dia de la cursa calia arribar una hora més aviat i anar a buscar el xip. Com en totes les curses també hi havia uns serveis d’atenció als corredors, com un servei de guarda-roba, que va molt bé ja que al matí a primera hora fa una mica de fred. També hi havia inflables per als infants, un servei de massatge, i per últim s’entrega un diploma a tots els participants que acabin la cursa, que es pot recollir a la botiga d’esports d’Hipercor.
Aquest any el recorregut es va modificar. L’any passat hi havia moltes més pujades i baixades i també arribàvem a la plaça de sota l’hipercor, en canvi aquest any el recorregut era més planer i arribàvem al mateix lloc d’on sortíem. 
Era un matí per divertir-se fent esport i vetllant per una bona salut. La cursa no era obligatòria, per això només hi havia gent a la qual li agrada córrer. Ja fa 17 anys que se celebra i esperem que no deixin d’organitzar-la.

 Text: ABRIL COLOMER I PAULA SAU (3ESO D, C)




L’organització lliura trofeus als tres primers classificats en les modalitats femenina i masculina. També atorga premis a l’escola o institut que hi hagi enviat més participants. Finalment hem sabut que a nivell individual, la corredora Mireia Solé Costa, de 1r de batxillerat, s'ha endut el tercer premi de la Categoria G3 i que com a centre, el Vives ha quedat classificat en segon lloc quant a participació: 80 corredors!