dimecres, 15 de maig del 2013

TROBADA DE COOPERATIVES A LA MERCÈ


Els alumnes de l'assignatura La Cooperativa de 4t d'ESO varen participar en un acte organitzat pel Fòrum Impulsa 2013 a La Mercè, amb la seva cooperativa anomenada GiroFun. En aquest acte es varen aplegar varis projectes d'emprenedoria duts a terme en centres educatius. La participació va ser força impressionant, amb prop de 400 assistents i 28 projectes presentats. L'alumna LAURA QUER (4ESO D) ens explica aquesta experiència:


El dia 14 de maig, els alumnes de l'assignatura de Cooperativa vam anar a l'auditori de La Mercè. Allà, primer vam posar en un plafó el nostre logotip, la foto, i tot el que teníem sobre la nostra cooperativa, Girofun

El nostre plafó i els dels altres instituts van quedar tot el matí exposats al petit pati de La Mercè.Durant tot el matí, les diferents cooperatives de tots els instituts del Gironès (Girona, Olot, Celrà, etc.) van exposar tot el que havien fet i après durant l'any que havien cursat aquesta assignatura. En finalitzar la jornada de les exposicions, el jurat va lliurar diferents premis: a l'originalitat, a l'organització, als beneficis, etc. També es va donar un diploma a tots els components de cada cooperativa. 


Vista aèria de la sala
Josep Alcalà i Míriam Garcia presenten el projecte i el pla d'empresa
Fotografies: VARUN SHAKEEL (4ESO D)

Plafó de l'INS JVV