dimecres, 20 d’abril del 2016

INTERCANVI AMB BILLUND (DINAMARCA): SEGUEIXEN LES ACTIVITATS

Els/Les alumnes i professores que estem d'intencavi estem vivint intensament 2 dies de classes a l'institut. Hem participat en classes de llengua anglesa, ajudant com assistents de llengua castellana a alumnes danesos i fent la nostra particular introducció al danès, a la cultura danesa, al que vol dir estudiar i viure a Dinamarca.


Ahir a la tarda una classe-passejada d'història activa que ens va portar de l'institut al centre de la ciutat d'Skanderborg. Pel camí, però, vam haver de lluitar en una batalla del segle XII, construir un castell amb materials que vam trobar al bosc, convertir uns quants vikings en monjos cristians i ser part del cartell del festival de música més famós de Dinamarca: http://www.smukfest.dk/musik/spilleplan/ i cantar i ballar -No som ni la Rihanna, ni l'Sting, ni la Sia, però ho vam fer prou bé.

Els/Les  nostres alumnes són uns entusiastes de tot els que ens proposen i aprofiten qualsevol ocasió per aprendre i ... passar-s'ho d'allò més bé!

Ahir al vespre a l'hora de sopar (les 6 aquí) vam convertir la sala de professors de l'institut, que a més de molta llum, taules, cadires i sofàs té una cuina ben completa en un gran menjador on vam compartir menjar català i menjar danès. Un altre encert dels nostres hostes a Dinamarca!

Us ho continuarem explicant!
Rosor Rabassedas i Sussi Roure
Professores acompanyants a l’intercanvi