divendres, 7 de novembre del 2014

L'ALUMNAT D'ECONOMIA A L'EMPRESA ASSISTEIX A UN ACTE ORGANITZAT PER INNY


El dimecres 5 de novembre, l’alumnat de Batxillerat que cursa les assignatures Economia de l’Empresa I i II ha assistit a l’acte que INNY ha celebrat a l'Auditori de Girona.

INNY és una organització sense ànim de lucre dedicada a la difusió de l’esperit emprenedor. Està formada per un conjunt de joves que viuen experiències emprenedores i tenen ganes de compartir-les.

A l’acte han assistit al voltant de 1200 persones, entre alumnat i professorat de diferents centres educatius de les comarques gironines. L’esdeveniment ha consistit en quatre ponències breus de 15 minuts cadascuna, impartides per Humbert Clotet (model), Meritxell Molina, Mireia Vidal (dissenyadora) i Carlos Blasi (enginyer en telecomunicacions).  Tot plegat ha estat presentat per en Nil Mora.

Els ponents, d’edats compreses entre els 18 i els 25 anys,  han centrat les seves explicacions sobretot en l’evolució de la seva carrera professional i personal,  amb els èxits, els fracassos i les dificultats que s’han trobat. Tot plegat  ha provocat un gran interès entre els assistents.