divendres, 20 de juny del 2014

VIATGE FINAL DE CURS AL PAÍS BASC (4ESO)

Els alumnes de 4t ESO van anar de viatge de final de curs al País Basc. La sortida va consistir en un combinat d'esport d'aventura i cultura. Van sortir de Girona el 16 de juny amb autobús cap al País Basc, amb aturades tècniques a diferents indrets. Un cop arribats a Sant Sebastià, van visitar el casc històric, la Platja de la Concha, i es va procedir a l'organització dels alumnes al hostel situat als afores de Sant Sebastià.
L'endemà, després d'esmorzar, van sortir en autocar cap a Urdabai, espai natural on es troba ubicada l'empresa d'aventura que ens va guiar en les activitats d'aventura, senderisme, surf i canoa.


Acabada l'activitat, a la tarda van anar a Bilbao per visitar les exposicions de l'espectacular museu Guggenheim. El tercer dia van dedicar la jornada a fer esport d'aventura i a la tarda van visitar la Casa de Juntas a Gernika. De tornada, el 19 de juny , els alumnes van fer una aturada a Pamplona per passejar per la ciutat i visitar els indrets més característics. 
Amb aquesta sortida els alumnes de 4t ESO van fer el comiat de l'etapa d'escolarització obligatòria i van gaudir d'uns dies fantàstics al País Basc.

Redactora: Rocio Gomila (coordinadora de 4t d'ESO)