Aquest tercer trimestre a l’hort anem desbordats de feina: netejar les
males herbes (perquè precisament ara és l’època que creixen més i més
ràpidament), recollir les verdures, atendre les comandes dels professors, cavar
la terra... Però estem contents amb els resultats i també de la bona acollida que
tenen els nostres productes. Els productes que tenim plantats a l’hort:
Faves (varietat espanyola més representativa: “aguadulce”, de tavella llarga).
Pèsols (pèsol "Lincoln", altura de la planta: 70-80 cm, varietat semienana,
adaptada al cultiu primaveral-estiuenc).
Carbassons (varietat: prolífic, pell de color verd fosc).
Alls tendres (varietat: alls blancs).
Cebes (varietat: ceba de figueres).
Coliflors (bròquil blanc).
Bledes (varietat Lyon).
Enciams (varietat: maravilla).
Pastanagues (varietat "Flakee": aquest tipus és d'arrels grans, llargues i
còniques, amb fulles vigoroses).
Maduixes
Bitxos
Pebrots
Cogombres
Tomàquets (varietat xerris i d’amanir)
Els primers productes que vàrem collir i vendre varen ser els alls tendres,
després varen venir les faves i els pèsols, després les maduixes, carbassons i
cols. El 13 de maig, vàrem anar a vendre els nostres productes al mercat de la
Plaça del Lleó d’aquí Girona. A diferència del curs passat, aquest any, malgrat
tenir més productes plantats i més varietat, només hem pogut portar a vendre
pèsols i faves, ja que els productes van més endarrerits. Es va vendre tot i
l’experiència va ser molt positiva.