diumenge, 1 de juny del 2014

XIX CONCURS ARTÍSTIC I LITERARI D'AMICS DE LA UNESCO DE GIRONA

Divendres 25 d'abril, a les 7 de la tarda, a la Casa de Cultura de Girona, els alumnes Míriam Amber Romero de 4t B d'ESO, Maria Sàbat Viltró de 2n D de BAT, Eduard Prujà Ramírez de Cartagena de 4t A d'ESO, Anna Coll Guich de 2n B d'ESO i Anna Llosas Juanola de 2n D de BAT, de l'institut Jaume Vicens Vives, van rebre un premi de narració del XIX Concurs artístic i literari d'Amics de la UNESCO de Girona
El lema d'enguany era "qui té un hort té un tresor", ja que el 2014 és l'any internacional de l'agricultura familiar. Al llarg d'aquests gairebé vint anys l'associació ha plantejat temes molt diversos relacionats amb els anys internacionals o europeus, o de temàtica més propera com són els claustres, les escultures i ara, l'agricultura familiar. Els temes es poden resumir en tres paraules: cultura, identitat i patrimoni.
El concurs artístic i literari de l'associació Amics de la UNESCO de Girona és una de les activitats més antigues de l'associació gironina, que any rere any promou amb aquest certamen el coneixement i la difusió, així com l'estudi, d'un tema d'abast universal, europeu o més local.
Text: ANTÒNIA VILAPLANA (Professora de Català)