dilluns, 2 de maig del 2016

EN QUAN VAN DER KNOKKE TRIOMFA AL XXI CONCURS ARTÍSTIC I LITERARI DE LA UNESCO

En Quan van der Knokke, estudiant de la casa de 1r de Batxillerat, ha estat el premiat de la modalitat de Dibuix del XXI Concurs artístic i literari que organitzen els Amics de la UNESCO de Girona. En concret, ho ha estat del nivell 6 (nois i noies de 16 a 30 anys). El treball d’en Quan estava realitzat amb infografia.

El dibuix guanyador

En Quan rebent el premi

Aquest any el tema del concurs ha estat "Treballem per un món més sostenible" i a part de la modalitat de Dibuix, s'han atorgat premis a les modalitats de Carta escrita a mà, Postal, Narració, Fotografia, Ex-libris, Auca i Article inèdit.

Divendres 29 d'abril de 2016, es va fer l'entrega dels premis a la Casa de Cultura de Girona. A l'acte, a part de les autoritats, també hi van assistir la directora del centre, la Sra. Anna Masós i el professor de dibuix Jordi Ribes, que va recollir els diplomes acreditatius de participació d'estudiants de l'institut.

El professor Jordi Ribes (amb dessuadora i pantalons marrons) després de rebre els diplomes
Per acabar, mencionar que en Quan van der Knokke ha rebut l'encàrrec per part d'Amics de la UNESCO de Girona de fer el dibuix per a la convocatòria de l'any vinent!

ENHORABONA ARTISTA!
Jordi Ribes
Professor d’Educació Visual i Plàstica