dijous, 4 de desembre del 2014

RUGBI A EDUCACIÓ FÍSICA: 4t D'ESO



Durant aquest trimestre i durant vuit sessions d’Educació Física, la Pilar, jugadora del cadet  femení del GEIEG ens està ensenyant les normes bàsiques del rugbi. Així, per exemple, ens explica com es fan els placatges, com es fan els serveis (funcionen diferent als altres esports) o quines tècniques hi ha per caure bé després de rebre un placatge i, d’aquesta manera, no fer-nos mal.

Quan haguem acabat aquestes vuit sessions al centre, anirem a les instal·lacions del GEIEG de Montilivi i farem un partit contra els alumnes de l’institut de Caldes Malavella. Serà una bona manera d’aplicar tot allò que haurem après.

A l’institut ens expliquen les normes bàsiques que hi ha al rugbi en un mes, vuit sessions de educació física, que ens ensenya la Pilar, una jugadora del cadet femení del G.E.I.E.G.  A part d’explicar-nos com funciona també ens ensenya a practicar el placatges, com es saca (ja que es diferent de tot els altres esports), quines tècniques per poder caure bé a l’hora que caiguem quan ens fan un placatge, perquè si no ens podem arribar a fer mal. Quan hagem acabat aquestes vuit sessions anirem a les instal·lacions del G.E.I.E.G de Montilivi on farem un partit contra un institut de Caldes de Malavella, on aplicarem tot el que hem après

 Josep Chetrit i Adrià Díaz
4t d’ESO C