dilluns, 19 de novembre del 2012

TRES ALUMNES DEL VIVES EN EL PROJECTE ROSSINYOL DE LA UdG

AULA D'ACOLLIDA
Tres alumnes de l'aula d'acollida de l'institut Jaume Vicens Vives han estat inclosos en la 5a edició del projecte Rossinyol a Girona. Són Nika Kbilashvili, de 2nA, Mary Cielo Quiroz, de 2nD i Shuhan Teng, de 1rB. Per això el divendres 16 de novembre van assistir a la festa inaugural que es va celebrar al centre cultural La Mercè.
Van ser rebuts per l'alcalde de Girona, per la regidora d'educació i per una representat de la Universitat de Girona. Després, a través d'uns jocs, van conèixer la seva mentora, una estudiant universitària que els acompanyarà al llarg del curs. Amb ella parlaran, passejaran, jugaran, faran excursions, aniran al cinema, visitaran museus i exposicions, aniran a Barcelona. Finalment, les mentores van conèixer les famílies i tots junts van compartir un petit refrigeri.
El Projecte Rossinyol té com a finalitat afavorir la inclusió i la integració social de l'alumnat nouvingut mitjançant l'ús de la llengua i del coneixement de la ciutat i es basa en el treball voluntari de l'alumnat universitari, que fa de mentor o de mentora, i que acompanya un alumne d'una escola o d'un institut de Girona al llarg de tot el curs.
ANTÒNIA VILAPLANA (Tutora de l’aula d’acollida)