dijous, 22 de novembre del 2012

PRIMER TedxYouth ORGANITZAT PER LA UdG


El dissabte dia 17 de novembre la Marianna Linares i en Pau Vila, de 2A de batxillerat, van participar al primer TedxYouth que organitzava la UdG per a estudiants de batxillerat i dels primers anys universitaris.
Va ser tot un èxit, i la Consellera Irene Rigau va felicitar personalment els representants de l'Institut per l'excel·lent representació que vàrem tenir.
Els TEDxYouts són uns esdeveniments que estan de moda, on els assistents fan petites exposicions d'algun tema o projecte. En Pau va ser l'únic ponent que es va atrevir a fer-ho en anglès. Va parlar del seu web anomenat "Vullun10", i de com afrontar els reptes de treballs i exàmens a partir de la col·laboració entre ells mateixos.
La Marianna Linares va ser seleccionada per interpretar una preciosa cançó, que ens va deixar bocabadats a tots. 
Era el Dia Internacional del Tedxyouth, i arreu del món van tenir lloc uns 500 esdeveniments d'aquest tipus. La UdG s'hi va voler sumar, i l'acte va ser retransmès pel Canal UdG a través del web. 
Com a professores, hi assistírem Montserrat Juhera, Pilar Escriche i M. Lluïsa González. També hi havia un nombrós públic format per pares i alumnes, entre els quals s’hi trobaven alumnes de 2A i 2C de batxillerat. Tot plegat fou molt interessant.

Text: M. LLUÏSA GONZÁLEZ (Professora de Ciències)


En les adreces següents trobareu més informació:



- Els vídeos: livestream.com/canaludg