divendres, 13 de març del 2020

PORTES OBERTES D’ESO

Dimecres 11 de març van tenir lloc les portes obertes d’ESO, que es van dividir en dos grans blocs i que van comptar amb la col·laboració d’una part molt important del Claustre i d’alumnat de tots els nivells, als quals volem agrair la seva col·laboració.



En primer lloc, mentre els nois i noies de l’Orquestra del nostre centre, dirigits per la professora Montse Soques, tocaven diferents peces musicals i es projectaven vídeos de l’institut (activitats, espais, etc.), l’alumnat d’Arts Escèniques de 4t d’ESO va rebre les famílies assistents a l’acte. A cadascuna se li va entregar un tríptic i un clauer, fets pel professor Jordi Xargay, a través de la impressora 3D que tenim des de fa uns mesos. 
 


Aleshores la nostra directora, la Rosor Rabassedas, va explicar diferents aspectes de l’institut Jaume Vicens Vives. Però com que molts assistents el curs vinent faran 1r d’ESO, la Clàudia Barba, coordinadora de 1r d’ESO, i nens i nenes d’aquest nivell van parlar de les especificats del primer any a l’institut. En resum, és un canvi però tota la comunitat educativa volem que aquest canvi sigui positiu i el més fàcil i còmode possible.



Després va començar la segona part de l’acte, en què es van fer 5 grups, liderats per professorat i alumnat de 3r d’ESO. Cadascun va visitar diferents espais-tallers: el laboratori de Naturals, el de Química, el taller de Tecnologia, la Biblioteca (en què es va explicar els 30’ diaris de lectura) i una aula de 1r d’ESO. A més, la Rambla i el passadís de 1r estaven plens d’activitats de tots els nivells i matèries.



En resum, va ser una molt bona jornada per explicar qui som i què fem.

Recordeu que podeu informar-vos de nosaltres i contactar a través de la pàgina web: https://jvvgirona.eu/ .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada