dimecres, 19 de febrer del 2020

Alumnes del Jaume Vicens Vives amb la Selecció Catalana de Natació

Alumnes de l' IES Vicens Vives, participants a 2 esdeveniments esportius: Lachland Reed (3er ESO) i Queralt Valerio (4rt ESO)

 
1) LACHLAN Reed (3r ESO)

Aquest cap de setmana ens ha representat formant part de la Selecció Catalana de Natació categoria infantil /júnior en el VIII CT. D' ESPANYA DE NATACIÓ per FEDERACIONS TERRITORIALS a Les Palmes de Gran Canària del 14 al 16 de febrer de 2020. 

Lachlan ha defensat amb nota la selecció catalana, aconseguint en l'àmbit estatal individual, els següents resultats i posicions en les 3 proves que ha participat:

🥈2a posició en 200 braça
🥉3a posició en 100 braça
🥈2a posició en el relleu de 4x100 estils

Cal destacar que la selecció catalana de natació s'ha proclamat campiona del Campionat d'Espanya de natació infantil i júnior per Federacions Territorials
En el recompte de punts per categories, l'equip infantil ha aconseguit la medalla d'or i l'equip júnior la de plata, uns resultats que han permès a la selecció catalana erigir-se com a campiona d'Espanya.

Lachlan - "Estava molt feliç de representar a Catalunya i ser part d'aquesta experiència. Tenim increïbles nadadors i nadadores a Catalunya i estic orgullós de formar part del programa".

Moltes felicitats Lachlan 💪!!!!!
 



2) QUERALT VALERIO SAIS (4t ESO) 
 
Ha participat en el Circuit Català de Trofeus - Trofeu Alejandro López a Barcelona en categoria absoluta del 15 al 16 de febrer, on ha nedat 2 proves:
800 metres lliures - > 10a posició.
400 metres lliures - > 20a posició. 

Cal destacar que tan sols fa 7 dies en aquesta mateixa prova de 800 metres lliures, la Queralt va aconseguir marca mínima per participar en el Campionat d'Espanya d'hivern i també en el d'estiu, així com marca mínima en 400 metres lliures per participar en el Campionat d'Espanya d'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada