dimecres, 18 de març del 2020

TROBADA IMINJO A BURGOS

Els dies 21, 22 i 23 de febrer, els alumnes de segon de batxillerat internacional Anna Bernadas, Valèria Caro, Eric Castellano, Mar González, Júlia Martínez, Guillem Ortiz, Fiona Sarola i Adarsh Tiwari, hem assistit al congrés IMINJO (Impulso de Investigación de Jóvenes) que ha tingut lloc a Burgos, Castilla.


El divendres 21, ben d’hora, vam sortir de Girona per anar cap a Burgos. Després de sis llargues hores de tren, vam arribar finalment a la nostra destinació, on ens esperaven per fer les acreditacions a l’hotel i a l’institut on es desenvoluparien totes les activitats. Tot seguit, vam poder assistir a les ponències de treballs d’investigació, o monografies, d’alumnes d’arreu d’Espanya que més ens van interessar. Durant aquest torn, la nostra companya Fiona va exposar el seu treball.


El dissabte 22, durant tot el matí i la tarda, vam seguir gaudint de xerrades i ponències del nostre gust. Al llarg del dia, van exposar l’Anna, la Mar, la Júlia, en Guillem i l’Adarsh. Ben arribat el vespre, es va celebrar l’acte de cloenda del programa, seguit d’un sopar de gala.


El diumenge, hem tingut el plaer d’assistir a una excursió a Atapuerca, on ens han explicat dades molt interessants sobre els primers homínids. Seguidament, hem visitat el Museu Nacional de Vida Humana, així com hem passejat pel centre de la ciutat.

La trobada ha sigut de gran interès per a nosaltres, ja que, a banda de conèixer estudis que han dut a terme gent de totes les parts d’Espanya i de tots els àmbits, hem conegut a persones amb els mateixos interessos, curiositats i aficions que nosaltres. Esperem retrobar-nos amb ells ben aviat!
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada