dilluns, 14 de març del 2016

SALÓ DE L'ENSENYAMENT

Dimecres 9 de març i dijous 10, els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat van anar al Saló de l'Ensenyament de Barcelona. Els alumnes Laura Boyer i Aniol López ens en fa un petit escrit.

Dimecres 9 de març, els alumnes de 1r de Batxillerat vam anar al Saló de l’Ensenyament de Barcelona. És un espai on hi ha stands de gairebé totes les universitats de Catalunya i on es pot recollir informació d’assignatures i sortides de les carreres i que ens serveix per poder tenir més clar quin camí seguir després de l’institut.

Per aquelles persones que ja ho tenen clar, el Saló de l’Ensenyament serveix per comparar universitats i aprendre més coses sobre la carrera que volen fer. A més de les parades de les universitats, també podem veure demostracions i petits experiments per fer tastets de les diferents àrees d’estudi: física, animació, geologia, informàtica… Hem pogut veure des d’impressores 3D fins a una simulació del relleu i la seva erosió amb l’aigua, passant per animacions en tres dimensions de videojocs o recreacions virtuals d’atraccions.
Laura Boyer
Alumna de 1r de Batxillerat




El passat 9 de març els alumnes de 2n de Batxillerat del Vicens Vives vam assistir al Saló de l’Ensenyament, que va tenir lloc al recinte de la Fira de Barcelona.

El principal objectiu del Saló és ajudar a estudiants de Batxillerat i cicles formatius a triar el camí a seguir en el seu futur acadèmic, on podran trobar nombroses opcions d’estudis universitaris. Allà, els alumnes vam trobar diversos estands dels principals centres universitaris del país.

Esdeveniments com aquest són especialment útils per veure de primera mà el funcionament de les universitats i, alhora, tenir un contacte més proper amb el nostre futur com a estudiants.

Aniol López
Alumne de 2n de Batxillerat