diumenge, 28 de febrer del 2016

PARTICIPEM AL DESAFIAMENT ESIC

Des de l'assignatura Economia de l'Empresa estem participant al Desafiament Júnior Empresarial ESIC, competició estatal de plans d'empresa promoguda per la prestigiosa escola de negocis ESIC.

Tot just hem acabat la primera fase i, fins ara, l'alumnat ha fet una molt bona feina. Hem tingut algunes idees interessants:

"Be Safe”: dispositiu portàtil analitzador de saliva que el podem connectar als smartphones (bé per cable USB o bé per bluetooth) i a partir d'aquí amb l'aplicació BeSafe per a dispositius mòbils.  detectar alguns desequilibris de la nostra salut.

Wirebox”: caixa per enrotllar els cables d'aparells electrònics, com són ordinadors o dispositius mòbils quan s'estan carregant, sense perill de nusos. D'aquesta manera només surt de la caixa el cable estrictament necessari. És una versió molt millorada d'alguns productes ja existents.

Bagtaker”: polsera / braçalet que, a més de ser un complement de vestir, es pot descordar, col·locar-lo a través de les nanses de les pesades bosses quan anem a la compra, cordar de nou el braçalet i finalment agafar-lo amb la mà i utilitzar-lo com una nansa única.

FeelComfy”: funda per la tassa del WC amb la finalitat d'evitar que estigui freda a l'hivern o calenta a l'estiu. Aquest producte proporciona als usuaris una gran comoditat tant física com psicològica.

Covercans”: el producte consisteix en una pel·lícula de plàstic que cobreix la part superior de les llaunes de refrescos. D'aquesta manera el consumidor, quan vulgui degustar la beguda, només ha de desenganxar el protector sense preocupar-se si el seu envàs conté o no algun germen.

*Cliqueu als hipervincles per veure'n vídeos.