dilluns, 4 de maig del 2015

SORTIDA AL CINEMA: "TOMBOY"

La Marta Amorós, de 2n d’ESO A, ens explica com els va anar la sortida al cinema Truffaut de fa uns dies. Els grups A i B van visionar la pel·lícula el dia 27 d’abril, i els grups restants, el C i el D, l’endemà dia 28.

Avui dia 27 d'abril, els alumnes de 2n A i 2n B d’ESO hem anat a veure la pel·lícula “Tomboy” al cinema Truffaut. L’hem vist en la seva llengua original, el francès.

Aquesta pel·lícula tracta d'una nena, la Lauren, a qui li agrada actuar com un nen. Així, juga a futbol, es vesteix com un nen, porta el cabell curt... Per no sentir-se incòmoda, es presenta als nous amics com si fos un nen. S’enamora d’una nena i va fent nous amics al barri, però a través d’una baralla la família de la Lauren se n’assabenta de tot. La seva mare l'obliga a dir a tots els seus amics i pares que és una nena. Finalment, es torna a presentar, però aquesta vegada com a nena.


Després de veure la pel·lícula hem fet unes activitats didàctiques sobre el tema de la discriminació social, l'amistat,...

Ha estat una pel·lícula que ens ha ensenyat que ser diferent no vol dir ser pitjor, i que no s'ha de discriminar a ningú per com és