dimecres, 27 de maig del 2015

ACTE DE GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE 2n DE BATXILLERAT

El passat dia 21 de maig va tenir lloc l’acte de graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Jaume Vicens Vives, una celebració molt esperada pels alumnes, les seves famílies, i el professorat del centre.

Dos dels presentadors de l'acte
L’acte va començar, com no podia ser d’altra manera, amb els parlaments, que van anar a càrrec de la directora del centre, l’Anna Masós; la coordinadora de Batxillerat, la Montse Juhera i en Lluc Huguet, membre del consell escolar.

La directora Anna Masós fent el seu parlament
Després, es van a projectar diferents vídeos i fotomuntatges fets pels propis alumnes de 2n de Batxillerat per recordar la seva estada en el centre i encoratjar-los per al gran futur al qual s’enfronten d’ara en endavant.

Pares, germans, amics... van omplir el Teatre del centre
Acabades les projeccions, va començar la part clau de l’acte, que és, sense dubte, l’entrega de les orles i bandes als alumnes. Per amenitzar la cerimònia, vam poder gaudir de les interpretacions musicals de diversos alumnes del centre, que van delectar-nos amb peces de jazz, piano, contrabaix i, amb un to més humorístic, amb un triangle.





La directora, la coordinadora de Batxillerat Montse Juhera, i els tutors Israel Saperas, Aurora Osuna i Miquel Angelats

Els alumnes de Batxillerat diürn

Els alumnes de Batxillerat nocturn

Com a cloenda de l’acte, tots els músics van interpretar conjuntament una peça composada per en Gil Puig, alumne de BI, que va servir com a cançó d’un adéu que, lluny de la melangia, inspirà als alumnes a perseguir els seus objectius i afrontar aquesta nova vida que se’ls posa al davant.

Text: Roger Giné – 1r A de Batxillerat

Fotografies: Paula Sumber – 1r A de Batxillerat

* Si voleu alguna foto dels petits grups que es van fer per recollir la banda, envieu un correu a: revista.metastasi@gmail.com