La
setmana del 9 al 13 de desembre, el nostre institut ha col·laborat
amb el Banc d’Aliments en una campanya solidària de recapte
d’aliments organitzada per aquesta entitat. L’objectiu d’aquesta
campanya és recollir el màxim de donacions voluntàries de menjar,
especialment oli, peix en conserva, llegums seques i llet (tot i que
s’acceptava qualsevol altre menjar de llarga durada), les quals
seran enviades a entitats solidàries (per exemple Càritas) de
Girona i comarca. Un cop aquests aliments han arribat a aquestes
entitats solidàries, aquestes s’encarreguen de repartir-los entre
la gent necessitada, el nombre de la qual no deixa d’augmentar a
Catalunya dia rere dia.
A
l’institut s’ha organitzat la recollida d’aquesta manera: després d’informar tot l’alumnat i el professorat, s’han
repartit unes caixes preparades especialment per aquesta funció on els membres de la comunitat educativa han anat deixant
aliments al llarg d’aquesta setmana.
Aleshores,
s’ha separat el menjar rebut segons tipus, s’ha empaquetat i
finalment els voluntaris del banc d’aliments han recollit les capses.
Text: ANDREU SABATER (1BAT A)