dissabte, 2 de març del 2013

CONCURS MATEMÀTIC ESPRINT

Batxillerat

Aquest any al concurs matemàtic Esprint hi han participat 61 instituts diferents. Cada any  es  fan 4 concursos Esprint: un per primer cicle, un per segon cicle, un per batxillerat (a les fotografies podeu veure l’equip de batxillerat del Vives en plena acció) i un per cicle superior de primària. 
Nosaltres concretament hem format part de l’equip de 3r d’ESO (2n cicle). Hem estat una bona estona pensant com es farien els problemes i comentant resultats i procediments amb companys i companyes. Eren força complicats, però hem estat capaços de solucionar-los tots, a més hi havia 2 problemes “de propina” que servien per desempatar en el cas que dos instituts obtinguessin la mateixa puntuació. Els exercicis s’han resolt a la biblioteca, com cada any, i s’ha fet per grups de 2, 3, 4 o 5 persones.  
Agraïm la participació de tothom que hi ha representat el Vives pel temps que hi ha dedicat, i aquest agraïment inclou també el professorat que ha organitzat i impulsat els equips i els alumnes.  És una activitat alhora lúdica i d’aprenentatge que considerem molt interessant de viure.
Text: FERRAN ESTEBANELL I ENRIC SABRIÀ (3ESO C)


Batxillerat