diumenge, 17 de juny del 2012

TEATRE (2ESO)

El dimecres dia 15 de juny els alumnes de l’optativa de Teatre de 2n d’ESO, impartida per la professora del Departament de Llengua Castellana Esther Robles van representar dues obres al teatre Ignasi Bonnín.






La primera, El enfermo imaginario del dramaturg francès Molière, explica la història d’un vell hipocondríac obsessionat per la salut que decideix fingir la seva mort per desemmascarar els personatges que viuen amb ell i el cuiden. El vell s’adona que l’única que l’estima desinteressadament és la seva filla. La presentació va anar a càrrec de Marina Gayolà i Pep Riera. Van representar els papers principals Joan Lloret (Argán), Carme Pérez (Antonia), Nora Lorenzo (Angélica) i Joan Gasull (Cleonte) i van completar el repartiment Clara Grinyó, Emma Diez, Jennifer Flores, Míriam Amber, Joan Alonso i Albert Alonso.

En la segona, El traje nuevo del emperador de Hans Christian Andersen, dos estafadors confeccionen un vestit invisible per a un rei fent-li creure que els estúpids no la podran veure fins que un infant fa que es descobreixi la veritat: que ningú no s’atreveix a reconèixer que l’emperador va despullat.  Alexandra Pla i Marina Gayolà han estat, respectivament, l’emperador i l’emperadriu. Pep Riera i Júlia Enrique han fet el paper de sastres. Ariadna Aymerich ha representat la minyona i Milagro Velázquez, el conseller. També hi han actuat en Jordi Coll, Marina Barbos, Rut Mir i Moha Rami.

Els felicitem a tots per haver treballat tant bé durant tot el quatrimestre. Cal fer extensiu l’agraïment al professorat de d’Educació Visual I Plàstica i, especialment, al professor Joan Alfred Mengual pel seu ajut durant tot el curs en la realització dels decorats.